Kycklingburgare med ädelostkräm


4 portioner

400 g kycklingfilé
2 msk pinjenötter
1 msk finskuren salladslök
2 klyftor finskuren vitlök
Färsk koriander
salt och peppar
Rågkusar

100 g ädelost
2 dl crème fraiche
salt och peppar

Börja med mixa kycklingfileérna i en mixer till en färs. Rosta lite lätt  pinjenötterna i en torr stekpana. Bland ihop färsen med pinjenöttera, vitlöken, salladslöken, koriandern och salta och peppra. Forma färsen till biffar, ca 2 cm tjocka. Stek i smör på mellanvärme i stekpanna, ca 3-4 min på varje sida tills de är helt genomstekat.

Smula ädelosten i en skål och tillsätt crème fraichen och salta och peppra.

Serveras tillsammans med rågkusar.

Smaklig måltid! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0